Kirjeldus
Viinamarjaistandus:
-
Pergolasüsteemiga istandused
-
Viinapuud 35–40-aastased
-
Pinnas: liivsavi-graniidisegu
-
Saagikus: 6000 kg/ha
Veinivalmistus:
-
Käsitsi korje, sorteerimine
-
Spontaanne alkohoolne käärimine roostevabast terasest mahutis
-
15 päeva kestnud kestakontakt (“skin contact”) koos igapäevase “pigeage”’ga
-
Pneumaatiline press
-
Spontaanne malolaktiline fermentatsioon
-
6 kuud laagerdumist pärmisettel koos “bâtonnage’iga”
-
Filtreeritud enne villimist
Maitseelamus:
-
Värvus: Sügavalt oranž, peaaegu merevaigune
-
Aroom: Iseloomulik ja originaalne – apelsinikoort meenutav tsitrus, vürtsid, veidi pähklisust
-
Maitse: Kompleksne, tekstuurne ja iseloomukas. Kergelt tanniinine, särtsakas ja elav
-
Pikalt püsiv ning avastamisrõõmu pakkuv vein, mis sobib ideaalselt ka neile, kes tavapäraseid valgeid veine ei armasta




Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.