Kirjeldus
Viinamarjaistandus:
-
800 taime/ha pergolasüsteemis
-
Pinnas: liivsavi-graniidisegu
-
Asukoht: 80 m kõrgusel merepinnast
-
Saagikus: 5000 kg/ha
Veinivalmistus:
-
Käsitsi korje ja sorteerimine
-
Pneumaatiline pressimine, külmtöötlus
-
Looduslik alkohoolne fermentatsioon Prantsuse tammevaatides (500L ja 225L)
-
12-kuuline küpsemine pärmisettel koos bâtonnage’iga
-
Viimistletud bentoniidiga ja tangentsiaalselt filtreeritud
Maitseelamus:
-
Selge selgroog ja hästi tasakaalustatud keha
-
Siidine happesus, mis lisab elegantsi
-
Maitses tunda täidlust ja püsivust, mis viitab küpsemisele tammevaadis
-
Järelmaitse on pikk ja rafineeritud




Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.