Bouche Pere & Fils
Tehnilised andmed

1920.aastal rajas Abel Bouché vaid ühe hektari suuruselt oma esimese šampanjamaja. Tema pojast Pierre’ist sai tõeline teerajaja, kes valmistas šampanjat tammevaatides ja laienes tuntud küladeni. 1960. aastal koliti Pierry südamesse, aadressile 10 rue du Général de Gaulle, kus asub maja tänaseni.


1970ndatel viisid José ja Astrid Bouché šampanja maailmakaardile, kasvatades veiniaedu 30 hektarini. 


Täna juhib maja neljas põlvkond – Nicolas Bouché, veinimeister ja agronoom, kes ühendab traditsioonid ja uue maailma teadmised. Bouché šampanjad peegeldavad sihikindlust, käsitööd ja põlvkondade tarkust.

Hinnakirja saamiseks

Sisestage email ning saadame teile uudiskirjaga.

Väärt maitsmist

Kõikidel on oma lugu. Aeg maitsta head ja paremat ning meenutada neid lugusi!

Rahulolu garanteeritud

Tee meeltele head

Looduse poolt kaasa antud

Sisu tuleb maast ja merest!

5 tärni teenindus

Teeme endast parima, et täita Teie soovid!