Bouche Pere & Fils
Tehnilised andmed
1920.aastal rajas Abel Bouché vaid ühe hektari suuruselt oma esimese šampanjamaja. Tema pojast Pierre’ist sai tõeline teerajaja, kes valmistas šampanjat tammevaatides ja laienes tuntud küladeni. 1960. aastal koliti Pierry südamesse, aadressile 10 rue du Général de Gaulle, kus asub maja tänaseni.
1970ndatel viisid José ja Astrid Bouché šampanja maailmakaardile, kasvatades veiniaedu 30 hektarini.
Täna juhib maja neljas põlvkond – Nicolas Bouché, veinimeister ja agronoom, kes ühendab traditsioonid ja uue maailma teadmised. Bouché šampanjad peegeldavad sihikindlust, käsitööd ja põlvkondade tarkust.











Hinnakirja saamiseks
Sisestage email ning saadame teile uudiskirjaga.
Väärt maitsmist
Kõikidel on oma lugu. Aeg maitsta head ja paremat ning meenutada neid lugusi!
Rahulolu garanteeritud
Tee meeltele head
Looduse poolt kaasa antud
Sisu tuleb maast ja merest!
5 tärni teenindus
Teeme endast parima, et täita Teie soovid!